Потписивање Уговора о суиздаваштву са Институтом за политичке студије из Београда

Фондација “За српски народ и државу” 11.03.2204. је договорила важно партнерство на које смо веома поносни. Потписали смо уговор са Институтом за политичке студије из Београда, захваљујући чему ћемо заједно учествовати у издавању часописа „Напредак“.

Подршка једне тако значајне и угледне научне институције у виду суиздаваштва помоћи ће нам да наставимо да уређујемо и издајемо часопис по највишим научним стандардима.

Захваљујемо се директору Института, др Миши Стојадиновићу на поверењу које указује нашој Фондацији и на жељи да заједно радимо на промоцији тема из српске историје, везане за нашу државност, културу, традицију и других тема из области политичке и друштвене теорије и праксе.

Остале актуелности

Пети дан на штанду Фондације, на Међународном београдском сајму књига

Пети дан сајма књига на штанду Фондације прошао је веома успешно. Главни уредник часописа Напредак, проф. др Зоран Јевтовић поделио је своја искуства и знање са посетиоцима штандa, приближавајући им рад на научном часопису ”Напредак” као и осталим издањима Фондације.

Премијер Милош Вучевић и министри посетили штанд Фондације на Сајму књига

Штанд Фондације ”За српски народ и државу” посетио је премијер Републике Србије Милош Вучевић, министар културе Никола Селаковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Немања Старовић, као и Петар Петковић, директор Канцеларије за Косово и Метохију. У разговору са директорком Фондације Татјаном Вукић и члановима Управног одбора…