Podela novogodišnjih paketića u Kruševcu

Fondacija kao jednu od svojih najvažnijih delatnosti ima rad sa mladima, i veliki broj naših aktivnosti je namenjen upravo njima. Ovog puta smo se usmerili ka onim najmlađima. Jedna od aktivnosti koju smo sproveli bila je podela novogodišnjih paketića deci Rasinskog okruga koja pripadaju socijalno ugroženoj kategoriji.
U organizaciji Fondacije „Za srpski narod i državu“ u Kruševcu, dana 24.12.2021. godine, u prostorijama bioskopa Kruševac, održana je podela novogodišnjih paketića deci do deset godina iz socijalno ugroženih porodica sa prebivalištem na teritoriji lokalne samouprave i upriličena je novogodišnja predstava. Paketiće je podelila direktorka Fondacije Bojana Radaković.
Nova godina se bliži, a veliki broj dece ne oseti radost darivanja. Kraj godine je odlično vreme da učinimo dobro delo i poručimo drugima da je idealan trenutak za nove početke i radosti. Ova godina bila je izazov za sve, posebno zbog pandemije kovida -19, ali nas je u isto vreme naučila da moramo biti solidarni i da moramo misliti na druge, pogotovo na one kojima je pomoć najpotrebnija.
Ovaj događaj održan je uz poštovanje svih epidemioloških mera.