Подела новогодишњих пакетића у Крушевцу

Фондација као једну од својих најважнијих делатности има рад са младима, и велики број наших активности је намењен управо њима. Овог пута смо се усмерили ка оним најмлађима. Једна од активности коју смо спровели била је подела новогодишњих пакетића деци Расинског округа која припадају социјално угроженој категорији.
У организацији Фондације „За српски народ и државу“ у Крушевцу, дана 24.12.2021. године, у просторијама биоскопа Крушевац, одржана је подела новогодишњих пакетића деци до десет година из социјално угрожених породица са пребивалиштем на територији локалне самоуправе и уприличена је новогодишња представа. Пакетиће је поделила директорка Фондације Бојана Радаковић.
Нова година се ближи, а велики број деце не осети радост даривања. Крај године је одлично време да учинимо добро дело и поручимо другима да је идеалан тренутак за нове почетке и радости. Ова година била је изазов за све, посебно због пандемије ковида -19, али нас је у исто време научила да морамо бити солидарни и да морамо мислити на друге, поготово на оне којима је помоћ најпотребнија.
Овај догађај одржан је уз поштовање свих епидемиолошких мера.